Välkomna alla medlemmar och du som vill bli, till Aktiva seniorers medlemsträffar ! 
 
Är du inte medlem kan du gå in på vår hemsida https://Umea.aktivaseniorer.com där under rubriken Föreningen hittar du ”Bli medlem”.

Till hösten startar vi upp med Robin Hörnkvist. Övriga programpunkter är inte riktigt klara, ännu. Programbladet kommer att skickas ut via mail och finnas tillgänglig på vår hemsida. Vi arbetar också på att försöka få komma på studiebesök och kanske någon bussutflykt. Så vi hoppas kunna erbjuda trevliga aktiviteter.

28/8 kl 14.30 Robin Hörnkvist bjuder på trallvänliga klassiker, rock´n roll och kraftfulla ballader (Robin känner vi igen från Äldregalan i Ö-vik)       

Välkomna !                                                                                                               

 Styrelsen för Aktiva seniorer i Umeå                                                                       


a

Nya medlemmar är hjärtligt välkomna!

Du kan när som helst under året anmäla dig som ny medlem till föreningen och du kan även som tidigare medlem förnya ditt medlemskap för 2024.

Medlem blir du fr.o.m. att avgiften är betald.

Medlemsavgiften för år 2024 är 200:- /person. Du ansöker om medlemskap via knappen nedan och får direkt efter att du ansökt en bekräftelse med betalningsinformation.

Bli medlem

Viktigt !

Kom ihåg att kontrollera så det blir korrekt OCR nummer om du betalar med BankGiro


I VK:s och VF:s annonsspalt "allt om Västerbotten.se" finner du uppgifter om aktiviteter, tider m.m. Annonserna införs normalt på tisdagar.