Aktiva Seniorer vill delge sina medlemmar följande information från Brottsofferjouren:

Du vet väl att Brottsofferjouren ger stöd
Om Du råkat ut för brott
Om Du har en vän eller anhörig som råkat ut för brott
Om Du ska vittna
Vi är en ideell organisation som samarbetar med Polisen och Domstolen. Vårt stöd är gratis och Du kan, om Du vill, vara anonym. Vi finns i Umeå. Tveka inte att kontakta oss, om Du behöver hjälp. Hos oss finns alltid någon att tala med om Du har frågor eller oroar Dig för att något ska hända.
Brottsofferjouren Umeåregionen, tel 072-732 24 41, eller 116 006 eller via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Umeälven januari 2017. Foto Dag Magnusson
Umeälven januari 2017. Foto Dag Magnusson


Aktiva Seniorer i Umeå har sedan omkring år 2008 haft en egen hemsida. Den har under åren inte ändrats så mycket i utseende men den har hela tiden hållits aktuell med program, referat och foton.

Sedan december 2016 har vi arbetat med att förnya vår hemsida. Förbundet Aktiva Seniorer erbjuder alla föreningar att ansluta sig till deras centralt utformade sida och vår styrelse har beslutat att antaga anbudet.

Med stor hjälp av förbundets webmaster Kaj Svartström är vi nu redo att öppna den nya hemsidan. Vi hoppas att den skall vara till god information om våra program, och att ni genom våra referat och foton från tidgare programpunkter skall minnas trevliga och intressanta program ni varit med om.

Umeå 28 januari 2017 Dag Magnusson